Köpvillkor

Följande köpvillkor gäller för försäljning av bilprodukter av flyingwebshop ab , organisationsnummer 559282–3347, (nedan kallat fixabil), om inte annat särskilt överenskommits skriftligt mellan respektive kund (nedan kallad kunden) och fixabil. Vid försäljning till konsument tillämpar fixabil de tvingande regler som följer av tillämplig lagstiftning. fixabil.se nätbutik (www.fixabil.se) kallas nedan fixabil.se.

Allmänt

fixabil.se säljer bilprodukter via internet till privatpersoner i Sverige. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser. Om du är under 18 år behöver du ha fått samtycke till ditt inköp från din vårdnadshavare. Produkterna som vi säljer kan användas i Sverige och de har en svensk manual eller bruksanvisning när produkten så kräver det, antingen i fysisk eller digital form.

Beställning

Beställning görs på vår hemsida www.fixabil.se. Läs gärna vår hjälpguide Handla & Betala. Om du har frågor kring hur du beställer är du välkommen att ringa kundservice på 0730230812 eller skicka ett mejl här. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att dina personuppgifter registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Vid eventuella felaktigheter i t.ex. angivande av pris, lagerdifferenser, leveranstid, produktinformation etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.
Rabattkoder kan endast användas enskilt, ej i kombination med varandra.

Varukorg
Rulla till toppen